育路教育网,一站式的学习教育平台

2012年12月网络教育复习资料-大学英语b8

来源:[!--befrom--] 时间:2018-02-20 15:08:46

   大学英语B8

2012年12月网络教育复习资料-大学英语b8

  一、交际英语

  1、- Bring me the bill, please. - _________

  A:You are welcome.

  B:Please wait for a moment, sir.

  C:I'll hurry up.

  D:Be quick.

  答案: B

  2、-- Did you win the 100 metre race?-- Yes, I did.-- Really?-- _________.

  A:Congratulations

  B:Best wishes

  C:Good luck

  D:Right

  答案: A

  3、- Hello, may I talk to the director now?- _________

  A:Sorry, he is busy at the moment.

  B:No, you can't.

  C:Sorry, you can't.

  D:I don't know.

  答案: A

  4、- Could you help me with my physics, please?- ________

  A:No, no way.

  B:No, I couldn't.

  C:No, I can't.

  D:Sorry I can't. I have to go to a meeting right now.

  答案: D

  5、-- Must I take a taxi?-- No, you ________ . You can take my car.

  A:had better to

  B:don't

  C:must not

  D:don't have to

  答案: D

  二、阅读理解

  1、 Do you want to know something about the history of weather? Don't look at the sky. Don't look for old weather reports. Looking at the tree rings is more important. Some weather reports go back only one century,but some trees can show us an exact record of the weather even further back.

  It's clear that a tree would grow best in a climate with lots of sunlight and rainfall. It is also expected that little sunlight or rainfall would limit the growth of a tree. The change from a favorable (有利的) to an unfavorable climate can be reading the tree rings in tree trunk. To find out the weather of ten years ago,count the rings of a tree trunk from the outside to the inside. If the tenth ring is far from the other rings,then we are sure that lots of sunny and rainy weather happened. If the rings are close together,then the climate was bad for the tree.

  Studying tree rings is important not only for the history of the weather,but also for the history of man. In a place of New Mexico you can find only sand-no trees and no people. However,many centuries ago a lot of people lived there. They left suddenly. Why?

  A scientist studied the dead tree rings which had grown there. He decided that the people had to leave because they had cut down all the trees. Trees were used to make fires and buildings. So, after the people cut down the trees,they had to move.

  (1)、It is understood that in a favorable climate tree rings grow far from each other.

  A:T

  B:F

  答案: A

  (2)、Trees brought lots of sunlight and rainfall.

  A:T

  B:F

  答案: B

  (3)、The scientists are interested in studying tree rings because they can tell whether the climate was favorable or not.

  A:T

  B:F

  答案: A

  (4)、Studying dead tree rings shows how the people left.

  A:T

  B:F

  答案: B

  (5)、The people had to leave the place of New Mexico because they had cut down all the trees.

  A:T

  B:F

  答案: A

  2、Britain and France are separated by the English Channel, a body of water that can be crossed in as few as 20 minutes. But the cultures of the two countries sometimes seem to be miles apart.

  Last Thursday Britain and France celebrated the 100th anniversary (周年纪念) of the signing of a friendship agreement called the Entente Cordiality. The agreement marked a new beginning for the countries following centuries of wars and love-hate partnership.

  But their relationship has been ups and downs over the past century. Just last year, there were fierce disagreements over the Iraq war-which British Prime Minister Tony Blair supported despite French President Jacques Chirac speaking out against it. This discomfort is expressed in Blair and Chirac's body language at international meetings. While the French leader often greets German Chancellor Gerhard Schroeder with a hug, Blair just receives a handshake. However, some political experts say the war in Iraq could in fact have helped ties.

  The history of divisions may well be because of the very different ways in which the two sides see the world. But this doesn't stop 12 million Britons taking holidays in France each year. However, only 3 million French come in the opposite direction. Surveys show that most French people feel closer to the Germans than they do to the British. And the research carried out in Britain has found that only a third of the population believes the French can be trusted. Perhaps this bad feeling comes because the British dislike France's close relationship with Germany, or because the French are not happy with Britain's close links with the US.

  Whatever the answer is, as both sides celebrate 100 years of "doubtful friendship", they are at least able to make jokes about each other. Here's one: What's the best thing about Britain's relationship with France? The English Channel.

  (1)、For centuries, the relationship between Britain and France is______.

  A:friendly

  B:impolite

  C:brotherly

  D:a mixture of love and hate

  答案: D

  (2)、The war in Iraq does ______ to the relationship between France and Britain.

  A:good

  B:harm

  C:neither good nor harm

  D:both good and harm

  答案: D

  (3)、The British are not so friendly to ______ and the French are not so friendly to ______.

  A:Germany; America

  B:America; Germany

  C:Germany; Germany

  D:America; America

  答案: A

  (4)、_____ are more interested in having holidays in _________.

  A:American people … Britain

  B:British people … Germany

  C:French people … Britain

  D:British people … France

  答案: D

  (5)、What does the last sentence mean? _______

  A:As long as the English Channel exists, no further disagreement will form between France and Britain.

  B:The English Channel can prevent anything unfriendly happening in both France and Britain.

  C:France and Britain are near neighbors, and this will help balance the relationship between them

  D:The English Channel is the largest enemy between France and Britain.

  答案: C

  三、词汇与语法

  1、_______ these honours he received a sum of money.

  A:Except

  B:But

  C:Besides

  D:Outside

  答案: C

  2、I won't be free ________ I finish this work.

  A:after

  B:until

  C:but

  D:when

  答案: B

  3、The window was broken. Try to _____who has broken it.

  A:find out

  B:find

  C:look for

  D:look

  答案: A

  4、--Where is Mr.Green?--______the library.

  A:He's gone to

  B:He's been to

  C:He isn't in

  D:He's out

  答案: A

  5、You have finished the work, _____you?

  A:haven't

  B:have

  C:don't

  D:do

  答案: A

  四、完型填空

  It seems quite clearly unjust to pay two people different amounts of money for doing the same work. But it is not as easy as it appeals at first __1__ to introduce equal pay for equal work.

  Two people may be working side by side in a factory and doing the same work, but one may be doing it twice as fast as the __2__; or one may be making no mistakes, while the other is making a lot. In some kinds of work, one can solve the problem of speed if one pays by the amount of work to be done and not by the hour: work paid for in this __3__ is called piece-work. But it is not always possible to do this, so it is sometimes useful to pay workers at different rates, which take differences in skill into __4__. This usually means that the younger and therefore less experienced worker gets less than the __5__ and more experienced one, which seems reasonable enough.

  (1)、

  A:other

  B:sight

  C:older

  D:way

  E:account

  答案: B

  (2)、

  A:other

  B:sight

  C:older

  D:way

  E:account

  答案: A

  (3)、

  A:other

  B:sight

  C:older

  D:way

  E:account

  答案: D

  (4)、

  A:other

  B:sight

  C:older

  D:way

  E:account

  答案: E

  (5)、

  A:other

  B:sight

  C:older

  D:way

  E:account

  答案: C

  五、英译汉

  (1)、In an age of plenty, we feel spiritual hunger.

  (2)、But it looks like something I would never buy.

  (3)、We are getting ready for our English examination.

  (4)、You and your team can discover the answers to problems together.

  六、写作

  Instructions:建议你在30分钟内,根据下面所给的题纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

  你的一位外国朋友给你来信,打算到中国旅游。你给他回信,提出旅游建议。你的回信应包括下列内容:

  (1)接到朋友的来信;

  (2)你对旅游的安排计划及理由;

  (3)表达你希望见到朋友的心愿。

结束

特别声明:①凡本网注明稿件来源为"原创"的,转载必须注明"稿件来源:育路网",违者将依法追究责任;

②部分稿件来源于网络,如有侵权,请联系我们沟通解决。

有用

25人觉的有用

阅读全文

网络教育在线咨询

育路为您提供专业解答

相关文章推荐

26

2019.08

华中师范大学网络教育招生咨询地址在哪里呢?

学院坚持树立以学生为本的思想,以教师为主导,以学生为主体,充分发挥网络教学的开放性、协作性、交互性优势,把学习的主动权交给学生,为实现个性化的教学创造良好条件,逐步形成有利于学生素质教育和创新能力培养的网络教学模式......

26

2019.08

华中师范大学网络教育招生办联系电话是多少?

学校建成了服务器群,通过电信网和教育网连接到Internet,为学生提供各种远程教育服务,学校自主开发了远程教育教学和管理平台,建成了远程多媒体实时交互系统、课件实时录制和点播系统,通过上述系统,可进行广域网在线、离线教学和辅导,只要学生具备上网的基本条件,就可以参加学校网络课程学习和网上辅导、讨论、答辩和测试等教学环节。
......

26

2019.08

华中师范大学网络教育学习形式是什么呢?

学院坚持树立以学生为本的思想,以教师为主导,以学生为主体,充分发挥网络教学的开放性、协作性、交互性优势,把学习的主动权交给学生。为实现个性化的教学创造良好条件,逐步形成有利于学生素质教育和创新能力培养的网络教学模式。
......

26

2019.08

华中师范大学网络教育报名材料是什么呢?

学校坚持“人才培养质量是网络教育的生命线”的办学理念,充分合理地利用现有的信息网络资源,优化教育资源配置,发挥综合优势。从社会经济发展及结构转型对人才的需求出发,根据不同地区发展条件,充分论证,分地区、分层次推进,在全国挑选有较高办学资质的合作伙伴设立41个校外学习中心......

26

2019.08

华中师范大学网络教育学籍注册该怎样?

在教学管理方面实行弹性学制和学分制,允许学生自订个性化学习计划,学生自由选择学习时间,自己控制学习进度,完全摆脱时间和空间的束缚,此外,学院的所有教学管理工作主要通过网络来进行......

26

2019.08

华中师范大学网络教育入学资格审查和录取

学校建成了服务器群,通过电信网和教育网连接到Internet,为学生提供各种远程教育服务,学校自主开发了远程教育教学和管理平台,建成了远程多媒体实时交互系统、课件实时录制和点播系统,通过上述系统,可进行广域网在线、离线教学和辅导,只要学生具备上网的基本条件,就可以参加学校网络课程学习和网上辅导、讨论、答辩和测试等教学环节。
......

您可能感兴趣
国家开放大学网络教育招生专业介绍 东北大学网络教育怎么样? 南开大学网络教育报名材料
返回顶部